mit.corendon.dk kan du se din reservation med dit 7-cifrede bookingnummer og efternavn. Du kan finde dit bookingnummer på den bekræftelse/faktura, som du har modtaget fra os pr. e-mail.

Hvis du opretter en “Mit Corendon”-konto, kan du se dine reservations- og flyoplysninger. Du kan også betale for din rejse, bestille en anmode om en faktura og hente rejsedokumenter når de er klar.

Opret en konto

Du kan benytte din Facebook- eller Google-konto til login eller registrere dig ved at udfylde formularen og derefter logge ind på din konto.