Vores rejsemål kan ikke betegnes som handicapvenlige – ofte er terrænet kuperet og kantstenene meget høje. Vores hoteller og lejligheder kan heller ikke betegnes som handicapvenlige, medmindre det er specifikt anført i beskrivelsen. Bemærk, at kun de allerfærreste hoteller og værelser er tilpasset mht. f.eks. dørbredde, toiletforhold, elevatorstørrelse, områdets farbarhed med kørestol, og at disse hoteller som oftest er i højeste kategori. Spørg vores rejsekonsulenter i forbindelse med bestillingen, så vi kan finde frem til et hotel, der lever op til netop dine behov. Vi undersøger gerne specielle forhold.

Kørestole kan på flyrejsen medbringes som fri bagage ud over den normale bagagevægt. Dette skal dog bekræftes af flyselskabet inden afrejse. Hvis du ikke selv kan gå om bord i vores transferbusser, eller hvis der medbringes en stor elektrisk kørestol, bedes du kontakte vores rejsekonsulenter.