Navn og fødselsdato

Rejsedeltagerne skal udfylde bestillingen med for- og efternavn. Navne og fødselsdage skal være identiske med det, som fremgår af passet dog uden mellemnavn.
Er en deltager fx blevet gift, men har et gyldigt pas, hvor det gamle efternavn fremgår, da er det deltagerens gamle efternavn, som skal fremgå af bestillingen.

Mellemnavne

Alle mellemnavne kan udelades fra bestillingen, så det kun er første fornavn og sidste efternavn, som fremgår af bestillingen.
Hedder du fx Maria Anne Bredtoft Larsen, så udelades både Anne og Bredtoft. Navnet på bestillingen vil derfor være Maria Larsen.

Fejl i navne på bestilling

Det er altid dit ansvar at kontrollere, at oplysningerne på din bekræftelse og billet er korrekte. Kontakt os derfor straks, hvis der er uoverensstemmelser.

Navnet på den rejsende angives som beskrevet i bestillingsprocessen og skal være stavet som i passet.

Du kan i værste fald blive nægtet ombordstigning på flyet af lufthavnens sikkerhedspersonale, hvis navn på billet og navn i passet ikke er stavet ens.

Du kan ændre i navnene på bestillingen indtil 7 dage før afrejse mod et gebyr på 300,- kr.
Er der mellem 7 og 2 dage til afrejse, kan du ændre i navnene på bestillingen mod et gebyr på 700,- kr. Er der mindre end 2 døgn til afrejse, er det ikke muligt at ændre i navnene.

Mit Corendon

Under ”Mit Corendon” kan du logge ind og se din rejse og betale den. Når dine rejsedokumenter er klar, kan du finde dem på ”Mit Corendon”.