Rejsedokumenterne vil blive fremsendt pr. mail 2 uger før afrejse med endelige flytider, samt andre praktiske forhold – Dette er under forudsætning af, at Corendon har modtaget det fulde beløb for rejsen. Hvis bestillingen er gennemført med mindre end 2 uger til afrejse, vil rejsedokumenterne blive fremsendt kort før afrejse, så snart rejsen er betalt.

Du vil modtage 2 mails fra os.

Den første mail indeholder dine flybilletter for alle deltagere. Der er 1 billet på din udrejse og 1 billet på din hjemrejse. Pga. internationale luftfartsregler skrives dit efternavn og eventuelle mellemnavn uden mellemrum på rejsedokumenterne.
Den anden mail indeholder billetter til hotellet.

Har du tilkøbt transfer fremgår det af fakturaen.

Alle billetter på både fly, hotel(ler) og billeje samt fakturaen skal udskrives og medbringes på rejsen.

Du skal kunne fremvise dine rejsedokumenter