Corendon følger de officielle kategoriseringer, som tildeles af lokale myndigheder på rejsemålet. Hvad der kræves for at et hotel opnår en bestemt kategori varierer fra rejsemål til rejsemål. Hver hotelkategori er bred, og når du vælger rejse, kan det godt betale sig at kigge på andre faktorer end antallet af stjerner. Fx anmeldelser, pris, billeder, faciliteter og beliggenhed. Vælger du fx et 5-stjernet All Inclusive-hotel, er prisen på rejsen ofte en god indikator på, hvad du kan forvente af hotellets All Inclusive-program og den generelle standard på hotellet.

2 stjerner

Vælger du et hotel med 2 stjerner, får du et hotel af enkel standard, som kan fungere som base, når du skal ud at opleve rejsemålet. Indretningen er simpel og servicen begrænset. Møblement og fællesarealer kan være slidt.

3 Stjerner

Mellemklasse-hoteller med et begrænset udbud af faciliteter. Vælger du et 3-stjernet hotel, får du en god og billig base med de mest nødvendige bekvemmeligheder til din rejse.

4 Stjerner

Hoteller af god standard, hvor du får et godt udvalg af faciliteter og oftest en god beliggenhed. Standard og serviceniveau på 4-stjernede hoteller er over gennemsnittet for rejsemålet.

5 Stjerner

Hoteller med mange faciliteter. Standarden strækker sig fra hoteller med masser faciliteter og aktiviteter for både børn og voksne til lækre luksushoteller med alle tænkelige bekvemmeligheder og et serviceniveau ud over det sædvanlige.