Med privat transfer køres du og dine medrejsende direkte til din indkvartering uden stop ved andre hoteller. Privat transfer kan kun bestilles til alle rejsedeltagere. Når du ankommer til lufthavnen på dit rejsemål, skal du se efter en person, som har et skilt med dit navn eller en Corendon-guide, som kan vise dig vej til din transferbus.

En dag før hjemrejse vil du blive informeret på informationstavlen eller i informationsbogen i hotellets reception om, hvornår du bliver afhentet. Hvis disse oplysninger mangler, skal du kontakte vores guide.

I Spanien er det lovpligtigt at bestille en autostol, hvis du vælger en privat transfer. Dette kan du gøre til vores rejsekonsulenter pr. telefon op til 48 timer før afrejse. Prisen er 12,50 € pr. sæde pr. enkeltrejse og skal betales lokalt. Der kræves en autostol til alle børn op til 9 år og til alle børn, som er under 1,35 m. Firmaet medbringer således en autostol til barnet. Er det ikke bestilt inden afrejse, kan du risikere, at de ikke har medbragt et sæde, og barnet derved ikke kan få lov til at køre med på transferturen. Corendon Danmark påtager sig ikke ansvaret, hvis du ikke har bestilt en autostol og derfor ikke kan anvende transferen.