Corendon Dutch Airlines er et nyere hollandsk charter- og ruteflyselskab, som har eksisteret siden 2010, og har sin egen flåde af Boeing 737-800 fly til populære feriedestinationer.

Bagageregler/bestil bagage:

Følgende regler gælder for rejsende over 2 år:

  • 1xHåndbagage (gratis): max 8 kg. og 55x40x25cm – enten i form af en rygsæk eller trolley. Hvis det er nødvendigt, f.eks. hvis håndbagagerummet er fyldt op, kan kabinechefen stadig beslutte at tjekke din håndbagage ind som indtjekket bagage, dog uden beregning. Dette afhænger af den tilgængelige plads i kabinen.
  • Indtjekket bagage (tilkøb): 20 kg og opefter. Du kan tilkøbe indtjekket bagage under bookingen af din rejse. Efter booking kan du bestille indtjekket bagage via vores rejsekonsulenter eller på fly.corendon.com. Køb af indtjekket bagage i lufthavnen vil være til en højere pris end ved at bestille det på forhånd. Det gælder også køb af ekstra bagage.
  • Special bagage (tilkøb). Special bagage såsom cykler, surfbræt og kæledyr skal meddeles til vores rejsekonsulenter ved bestilling af rejsen, så vi har mulighed for at søge om tilladelse ved flyselskabet. I visse tilfælde kan flyselskabet nægte at medbringe special bagage af sikkerheds- og driftsmæssige årsager.

Online check in:

Med Corendon Dutch Airlines er det muligt at tjekke ind online fra 48 timer til 5 timer før afrejsetidspunkt. Du tjekker ind online og henter dit boardingkort på fly.corendon.com. Husk at indtjekket bagage skal afleveres ved bagageindlevering i afgangshallen.

Flysæde:

Det er med Corendon Dutch Airlines muligt at reservere flysæde på forhånd mod betaling. Du kan reservere flysæde tidligst fra 6 uger før afrejse til 5 timer før afrejse. Prisen varierer efter destination, sædevalg og rejseperiode. For aktuelle priser på dit fly og for at vælge flysæde skal du logge ind på din (fly)rejse på www.fly.corendon.com.

Det er ikke nødvendigt at vælge flysæde på forhånd. Undlader du at lave en sædereservation, vil du blive tildelt et sæde ved check-in i lufthavnen. Flyselskabet gør sit bedste for at placere rejsende på samme rejsebevis sammen.

Services ombord på flyet:

Du kan købe udvalgte drikkevarer og snacks ombord på flyet. Udvalget kan være begrænset, og der kan blive udsolgt af varer undervejs. Du betaler med kort ombord på flyet.

Corendon er ikke ansvarlig for funktionalitet, services og salg af services udbudt direkte af flyselskabet, og ved en evt. reklamation skal du kontakte flyselskabet direkte.

Klapvogn/barnevogn:

Rejser du med børn under 2 år, er det muligt at medbringe en klapvogn uden beregning. Klapvogne og barnevogne skal afleveres ved check-in skranken eller ved gaten. Det er alene op til check in personalet at bestemme, om en klapvogn/barnevogn kan medbringes til gaten. Vi anbefaler, at du pakker klapvognen/barnevognen godt før indtjekning. Lej evt. en Airshell (speciel ”kuffert” til barnevogne og lign.) i lufthavnen.

Kørestol/rollator:

Det er muligt at medbringe sin kørestol på Corendon Dutch Airlines, hvis du informerer om det på forhånd. Vi har brug for hurtigst muligt at vide følgende: Hvilken slags kørestol er det? Er kørestolen foldbar? Længde, bredde, højde og vægt (bemærk dette bør ikke overstige 86 cm.). Kørestolen vil blive afhentet ved check-in skranken i afgangslufthavnen. Ved ankomst til rejsemålet kan kørestolen afhentes ved skranken til specialbagage. Det er ikke altid muligt at medbringe egen kørestol frem til gaten, her vil lufthavnen arrangere en transport eller midlertidigt. Dette kan bestilles hos vores rejsekonsulenter ved bestilling af rejsen, så de kan videregive korrekte oplysninger til lufthavnen.

Graviditet:

Som gravid rejsende med Corendon Dutch Airlines kan du flyve til og med uge 29 uden lægeerklæring, fra og med uge 30 bedes du udfylde en formular ved checkin – og du kan rejse op til og med uge 36. Venter du mere end et barn er det muligt at flyve til og med uge 32.