BH Air er et bulgarsk registreret flyselskab med hovedbase i Sofia. Flyselskabet blev grundlagt i 2001 og har over 20 års erfaring med charterflyvninger. Flyselskabet opererer med flytypen Airbus A320.

Bagageregler/bestil bagage:

Følgende regler gælder for rejsende over 2 år:

  • 1xHåndbagage (gratis): max 7 kg. og 60x40x40 cm. Hvis det er nødvendigt, f.eks. hvis håndbagagerummet er fyldt op, kan kabinechefen stadig beslutte at tjekke din håndbagage ind som indtjekket bagage, dog uden beregning. Dette afhænger af den tilgængelige plads i kabinen.
  • Indtjekket bagage (tilkøb): 20 kg. Du kan tilkøbe indtjekket bagage online under bookingen af din rejse eller telefonisk via vores rejsekonsulenter. Efter booking kan du kun booke indtjekket bagage via vores rejsekonsulenter. Køb af indtjekket bagage i lufthavnen er til en højere pris.

Online check in:

Det er ikke muligt at tjekke ind online forud for rejsen med BH Air.

Flysæde:

Du kan ikke bestille specifikt sæde hos BH Air. Du vil blive tildelt et sæde ved check-in i lufthavnen.

Services ombord på flyet:

Du kan købe udvalgte drikkevarer og snacks ombord på flyet. Udvalget kan være begrænset, og der kan blive udsolgt af varer undervejs. Du kan betale i kontanter med danske kroner og euro. Alternativt kan du medbringe drikkevarer og snacks købt i lufthavnen med ombord.

Corendon er ikke ansvarlig for funktionalitet, services og salg af services udbudt direkte af flyselskabet, og ved en evt. reklamation skal du kontakte flyselskabet direkte.

Klapvogn/barnevogn:

For børn under 2 år er det muligt at medbringe en klapvogn uden beregning. Klapvogne og barnevogne skal afleveres ved check-in skranken eller ved gaten. Det er alene op til lufthavnspersonalet at bestemme, om en klapvogn/barnevogn kan medbringes til gaten. Vi anbefaler, at du pakker klapvognen/barnevognen godt før indtjekning. Lej evt. en Airshell (speciel ”kuffert” til barnevogne og lign.) i lufthavnen.

Kørestol/rollator:

Kørestol/ rollator er gratis at tjekke ind og vil blive accepteret ud over den normale tilladte indtjekkede bagage. Det er vigtigt, at du meddeler os hurtigst muligt, hvis du medbringer din egen kørestol eller rollator, så vi kan informere flyselskabet. Ved henvendelse skal vi have besked om typen af hjælpemidlet, længde, højde, bredde og vægt. Kørestole skal afleveres ved check-in skranken eller ved gaten. Det er alene op til check in personalet at bestemme, om en kørestol kan medbringes til gaten. I tilfælde af at den ikke kan, vil lufthavnspersonalet arrangere en ny kørestol ved check in.

Graviditet:

Du kan flyve med BH Air frem til 28. graviditetsuge uden lægeerklæring. Mellem 28. og 34. graviditetsuge kræves lægeerklæring. Fra 34. graviditetsuge er det ikke muligt at flyve med BH Air. Bemærk, at det også gælder hjemrejsen.