AlbaStar er et privatejet spansk flyselskab med hovedkontor i Palma de Mallorca. Flyselskabet udfører rute- og charterflyvninger med en flyflåde bestående af Boeing 737-400.

Bagageregler/bestil bagage:

Følgende regler gælder for rejsende over 2 år:

  • 1xHåndbagage (gratis): max 8 kg. og 55x40x20cm. Hvis det er nødvendigt, f.eks. hvis håndbagagerummet er fyldt op, kan kabinechefen stadig beslutte at tjekke din håndbagage ind som indtjekket bagage, dog uden beregning. Dette afhænger af den tilgængelige plads i kabinen.
  • Indtjekket bagage af 20 kg. (tilkøb). Du kan tilkøbe indtjekket bagage under bestillingen af din rejse. Efter bestillingen kan du bestille indtjekket bagage via vores rejsekonsulenter.
  • Special bagage (tilkøb). Special bagage såsom sportsudstyr og kæledyr samt medicinsk udstyr eller speciel medicin skal meddeles til vores rejsekonsulenter ved bestilling af din rejse, så vi har mulighed for at informere/søge om tilladelse ved flyselskabet. I visse tilfælde kan flyselskabet nægte at medbringe special bagage af sikkerheds- og driftsmæssige årsager. Medbringer du medicin på rejsen, skal du altid have dette i håndbagagen, i tilfælde af at din bagage bliver forsinket. Sørg for at medicinen er i original emballage eller medbring et pille-pas fra din læge, der dokumenterer, hvilken type af medicin der er tale om.

Online check in:

Med AlbaStar tjekker du ind i lufthavnen. Det er ikke muligt at tjekke ind online hjemmefra.

Flysæde:

Det er ikke muligt at reservere flysæde med AlbaStar. Ved check-in i lufthavnen vil personalet gøre sit bedste for at placere jer sammen, men det kan ikke garanteres.

Services ombord på flyet:

Du kan købe udvalgte drikkevarer og snacks ombord på flyet. Udvalget kan være begrænset, og der kan blive udsolgt af varer undervejs. Der betales i euro med kort/kontant.

Corendon er ikke ansvarlig for funktionalitet, services og salg af services udbudt direkte af flyselskabet, og ved en evt. reklamation skal du kontakte flyselskabet direkte.

Klapvogn/barnevogn:

Rejser du med børn under 2 år, er det muligt at medbringe en klapvogn uden beregning. Klapvogne og barnevogne skal afleveres ved check-in skranken eller ved gaten. Det er alene op til check in personalet at bestemme, om en klapvogn/barnevogn kan medbringes til gaten. Vi anbefaler, at du pakker klapvognen/barnevognen godt før indtjekning. Lej evt. en Airshell (speciel ”kuffert” til barnevogne og lign.) i lufthavnen.

Kørestol/rollator:

Kørestol/rollator er gratis at tjekke ind og vil blive accepteret ud over den normale tilladte indtjekkede bagage. Det er vigtigt, at du meddeler os hurtigst muligt, hvis du medbringer din egen kørestol eller rollator, så vi kan informere flyselskabet. Ved henvendelse skal vi have besked om typen af hjælpemidlet, længde, bredde, højde og vægt. Kørestole skal afleveres ved check-in skranken eller ved gaten. Det er alene op til check in personalet at bestemme, om en kørestol kan medbringes til gaten. I tilfælde af at den ikke kan, vil lufthavnspersonalet arrangere en ny kørestol ved check in.

Graviditet:

Gravide rejsende kan rejse indtil 32 uge uden lægeerklæring. Efter uge 32 skal lægeerklæring fremvises til og med uge 36. Gravide, der venter flere børn, skal fremvise lægeerklæring fra uge 28 og frem til uge 32. Efter uge 32 er det ikke tilladt at flyve for denne gruppe.