Norwegian er et norsk flyselskab stiftet i 1993. Flyflåden består primært af flytypen Boeing 737-800 og 737 MAX 8.

Bagageregler/bestil bagage:

Følgende regler gælder for rejsende over 2 år:

  • 1xHåndbagage (gratis): max 10 kg. og 55x40x23cm. Hvis det er nødvendigt, f.eks. hvis håndbagagerummet er fyldt op, kan kabinechefen stadig beslutte at tjekke din håndbagage ind som indtjekket bagage, dog uden beregning. Dette afhænger af den tilgængelige plads i kabinen.
  • Indtjekket bagage på 23 kg (tilkøb). Du kan tilkøbe indtjekket bagage under bestillingen af din rejse. Ønsker du at tilkøbe indtjekket bagage efter bestilling af rejsen, kan du kontakte vores rejsekonsulenter for at tilføje bagage til din rejse. Det er ikke muligt at tilkøbe mere end 23 kg.
  • Spædbørn under 2 år. Der er inkluderet 5 kg. indtjekket bagage – enten pakket i forældres bagage eller i en separat taske.
  • Special bagage (tilkøb). Special bagage såsom cykler, surfbræt og kæledyr samt medicinsk udstyr eller speciel medicin skal meddeles til vores rejsekonsulenter ved bestilling af din rejse, så vi har mulighed for at informere/søge om tilladelse ved flyselskabet. I visse tilfælde kan flyselskabet nægte at medbringe special bagage af sikkerheds- og driftsmæssige årsager.

Online check in:

Med Norwegian kan du tjekke ind online fra 48 timer før afrejse på Norwegians hjemmeside. Du finder dit PNR-nummer i den opdaterede faktura, du modtager fra os tæt på afrejse.

Flysæde:

Det er muligt at reservere flysæde på flyrejsen med Norwegian på Norwegians hjemmeside. Du modtager en opdateret faktura med dit Norwegian PNR-nummer, når det er muligt at logge ind på din flyrejse.

Services ombord på flyet:

Det er muligt at købe snacks og drinks ombord på Norwegians fly. Alle køb ombord vil blive opkrævet i afgangslandets valuta. Norwegian accepterer kun betaling med kreditkort ombord.

Corendon er ikke ansvarlig for funktionalitet, services og salg af services udbudt direkte af flyselskabet, og ved en evt. reklamation skal du kontakte flyselskabet direkte.

Klapvogn/barnevogn:

Børn op til 11 år kan medbringe en autostol samt en barne- eller klapvogn uden beregning. Klapvogne og barnevogne skal afleveres ved check-in skranken eller ved gaten. Det er alene op til check in personalet at bestemme, om en klapvogn/barnevogn kan medbringes til gaten. Vi anbefaler, at du pakker klapvognen/barnevognen godt før indcheckning. Lej evt. en Airshell (speciel ”kuffert” til barnevogne og lign.) i lufthavnen.

Kørestol/rollator:

Kørestol/ rollator er gratis at tjekke ind og vil blive accepteret ud over den normale tilladte indtjekkede bagage. Det er vigtigt, at du meddeler os hurtigst muligt, hvis du medbringer din egen kørestol eller rollator, så vi kan informere flyselskabet. Ved henvendelse skal vi have besked om typen af hjælpemidlet, længde, bredde, højde og vægt. Kørestole skal afleveres ved check-in skranken eller ved gaten. Det er alene op til check in personalet at bestemme, om en kørestol kan medbringes til gaten. I tilfælde af at den ikke kan, vil lufthavnspersonalet arrangere en ny kørestol ved check in.

Graviditet:

Gravide passagerer kan rejse uden lægeerklæring op til 4 uger før forventet fødsel. Mellem 4-2 uger før forventet fødsel må din flyrejse ikke vare mere end 4 timer, og Norwegian kræver lægeerklæring. Mindre end 2 uger før forventet fødsel kan du ikke flyve med Norwegian. På Norwegians hjemmeside kan du læse mere om reglerne for gravidetet: Se rejser under graviditet med Norwegian