Udendørs swimmingpools kan ikke forventes at være opvarmede. Hvis swimmingpoolen er opvarmet, vil det fremgå af hotelbeskrivelsen. Swimmingpools er som regel kun åbne i dagtimerne.

Af hygiejniske grunde kan det være nødvendigt at lukke swimmingpoolen i en periode. Hotellet vil naturligvis forsøge at gøre nedlukningsperioden kortest mulig. Vi kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle kortere nedlukninger af swimmingpools.

Hvis vejret ikke tillader det, eller temperaturerne er for kølige, kan det ske, at de uopvarmede udendørs pools ikke er taget i brug. Dette vil ofte være i ydersæsonen – altså de tidlige forårsmåneder, sene efterårsmåneder og om vinteren. Vi kan ikke holdes ansvarlige, hvis swimmingpoolen er lukket pga. vejret.

På nogle hoteller kan du tilkøbe adgang til en cabana ved poolen eller stranden. Dette tilkøbes direkte ved hotellet.

På nogle hoteller kan det være forbudt at medbringe oppustelige madrasser og badedyr i swimmingpoolen. Vi henstiller til, at hotellets regler for brug af poolområdet altid efterleves.

Børnepoolen kan være en adskilt del af voksenpoolen.