Har du glemt ejendele på din rejse, og du stadig opholder dig på rejsemålet, skal du kontakte guiden eller hotellets reception, som i nogle tilfælde vil kunne hjælpe dig. Er du kommet hjem fra rejse, kan du kontakte vores samarbejdspartner Lost & Found International.

Det koster 5 euro at starte en efterlysning, uanset om de glemte ejendele bliver fundet eller ej. Når Lost & Found International har modtaget din betaling og efterlysning undersøger de, om den efterlyste ejendel er fundet. Du modtager ikke en bekræftelsesmail på din efterlysning, men hvis din ejendel tilvejebringes, vil Lost & Found International kontakte dig.

Du står selv for at betale fragtomkostninger og eventuelle afgifter. Minimumsprisen er 800 kr.
Har du spørgsmål til en aktuel efterlysning? Kontakt Lost & Found International på mailadressen: denmark@lostfound.help

Glemte sager på flyet eller i lufthavnen

Har du glemt noget ombord på flyet eller i lufthavnen? Kontakt Lost & Found International, som vil undersøge det. I nogle tilfælde vil du blive henvist til det flyselskab, som du rejste med, for at høre nærmere.

Corendon Danmark kan ikke drages til ansvar for vores gæsters ejendele, som er glemt eller efterladt på rejsemålet eller i flyet. Dette gælder også, hvis ejendelen er i Corendons varetægt.