Det fremgår af hotelbeskrivelsen, hvis måltider på hotellet indgår i prisen eller kan tilkøbes.

Morgenmad:

Serveres enten fra buffet eller som portionsanretning.

Halvpension:

Morgenmad og yderligere et måltid – ofte en aftensmadsbuffet. Drikkevarer til måltiderne indgår ikke.

Helpension:

Morgenmad, frokost og aftensmad – serveres ofte fra buffet. Drikkevarer til måltiderne indgår ikke.

All Inclusive:

All Inclusive består som udgangspunkt af tre måltider samt lokale drikkevarer til måltiderne. Lokale drikkevarer er som regel lokalt producerede vin, øl, sodavand og spiritus eller mærker, som hotellet har udvalgt til at indgå i All Inclusive. Det fremgår af hotelbeskrivelsen, hvad der indgår i All Inclusive på det enkelte hotel. All Inclusive gælder som regel til kl. 12 på hjemrejsedagen. Bemærk, at All inclusive varierer fra hotel til hotel.

Ultra All Inclusive:

Ultra All Inclusive betyder, at der er tilføjet lidt ekstra til All inclusive-konceptet. Det kan være i form af importeret alkohol, udvidet åbningstider i barer og restauranter, genopfyldning af minibaren eller ekstra mange aktiviteter på hotellet. Specifikationerne af hvad der indgår i All inclusive-konceptet på de enkelte hotel kan altid ses i hotelbeskrivelsen.

Vær opmærksom på, at hotellet som regel ikke serverer alkohol til unge under 18 år, selvom det indgår i den bestilte måltidspakke.