Både på vores hoteller og på vores rejsemål findes en lang række attraktive faciliteter og attraktioner. Vær opmærksom på, at der, af hensyn til gæsternes sikkerhed, kan være specifikke krav, som skal overholdes. Der kan fx være swimmingpools, hvor man ikke må medbringe luftmadrasser og badedyr, eller hvor der er bestemte typer af badetøj, som ikke må anvendes. Der kan være rutsjebaner/vandrutsjebaner, hvor man skal have en minimumshøjde eller alder, før man må benytte den. Det kan også være fitnesscentre, spa, sauna og lignende, hvor du skal have en vis alder for at benytte dem. Derudover kan der være faciliteter, hvor der er vægtbegrænsning på.

Hotellerne kan også have individuelle krav, som vores gæster skal overholde. Vi kan ikke holdes ansvarlige, hverken for disse sikkerhedskrav eller hotellernes egne bestemmelser, ligesom ikke kan holdes ansvarlige for begrænsninger pga. den lokale lovgivning. Visse faciliteter har begrænset åbningstider, og åbningstiderne kan skifte uden varsel.