Et standardværelse/2-personersværelse har en dobbeltseng eller to separate senge. Hvis det er nødvendigt, kan du angive dine ønsker i forbindelse med bestillingen. OBS, dette er kun ønsker og ikke en garanti.

Et enkeltværelse er normalt et dobbeltværelse til en enkelt person. Værelset kan nogle gange være mindre eller dårligere beliggende end et dobbeltværelse i samme bygning, på trods af tillægsgebyret. Nogle hoteller har et rigtigt enkeltværelse.

Et dobbeltværelse + ekstra seng er et standard dobbeltværelse med en ekstra seng. Denne ekstra seng kan være en sovesofa, en klapseng eller en gæsteseng. Det er muligt, at der er begrænset gangplads på værelset på grund af den ekstra seng.

Økonomi-værelser/-lejligheder svarer ofte til de andre værelser/lejligheder. I nogle tilfælde kan de være forskellige med hensyn til beliggenhed, indretning, størrelse og faciliteter. F.eks. uden balkon/terrasse, have en anden beliggenhed i et anneks og/eller uden udsigt. På nogle destinationer er økonomi-værelserne lige så gode som standardværelserne, men hotellet tager en lavere pris for et lille antal normale værelser. Corendon kan tilbyde dig disse værelser til en ekstra lav pris.

Et quad-værelse er et standard dobbeltværelse, der består af et værelse med to ekstra senge. De to ekstra senge kan være klapsenge, sovesofaer, ekstra senge, køjesenge eller ekstra senge. Gangpladsen på værelset kan være begrænset på grund af ekstra senge.

Et familieværelse kan bestå af to separate rum med én indgang, to tilstødende værelser med en forbindelsesdør, ét stort rum eller et dobbeltværelse. den tredje seng kan være klapsenge, sovesofaer, ekstra senge, køjesenge eller ekstra senge.

En studiolejlighed består af et opholds-/soveområde med tekøkken og separat badeværelse.

En 2-værelses lejlighed består af en stue/soveværelse (ofte med sovesofaer), et soveværelse, et åbent køkken eller et tekøkken, samt et badeværelse.

En 3-værelses lejlighed har et ekstra soveværelse. Køkkenets udstyr er ofte begrænset.