På hoteller gør personalet som regel rent hver dag. På et 2- eller 3-stjernet hotel kan det dog være færre gange. I lejlighederne kommer rengøringspersonalet normalt to gange om ugen. Standarden for rengøring i udlandet kan være anderledes end den, du er vant til i Danmark. Du skal ikke forvente nogen større rengøring under dit ophold.

Afhængigt af den indkvartering, du har booket, skifter rengøringspersonalet sengelinned en eller to gange om ugen. Hvis de kun skifter sengelinned en gang om ugen, sker det i slutningen af ugen. Så hvis du bor i en bolig i en uge, vil personalet ikke give din seng rent sengetøj. Dette sker ofte på 2- og 3-stjernede hoteller og lejligheder. I gennemsnit vil du modtage rene håndklæder to til tre gange om ugen.

Problemer med rengøring og skift af sengetøj kan meddeles lokalt i receptionen eller til rejselederen. Når du vender tilbage fra din ferie, kan vi ikke gøre noget ved det.