Hvis din bagage kommer på afveje eller beskadiges under flyvningen, skal du lave en PIR-rapport (Property Irregularity Report), inden du forlader lufthavnens bagageudleveringsområde. Dette er meget vigtigt, da du ellers ikke kan gøre krav på kompensation eller har mulighed for at efterlyse bagagen efterfølgende. Ved bagageudleveringen kan du orientere dig om, hvor denne rapport bliver lavet, eller du kan kontakte lufthavnens personale. Uanset hvilket flyselskab, du benytter, kan Corendon ikke holdes ansvarlig. Vi anbefaler, at du altid bestiller en rejseforsikring inden afrejse.

Rapporten skal sendes til dit forsikringsselskab for eventuelle erstatningskrav. Du skal sørge for at få den originale PIR-rapport og dine bagagekvitteringer, da dette kræves af flyselskaberne som bilag ved eventuel erstatning.