Ophold med All Inclusive- eller Ultra All Inclusive varierer fra hotel til hotel.

Som udgangspunkt består All Inclusive af alle måltider, samt lokalt producerede drikkevarer. Ultra All Inclusive kan betyde, at der fx serveres drikkevarer hele døgnet, at snacks er inkluderet og udvalgte importerede drikkevarer er inkluderet.

Se præcis hvad der er inkluderet under de enkelte hotelbeskrivelser.

Helpension betyder at morgenmad, frokost og middag er inkluderet i rejsens pris. Drikkevarer er ikke inkluderet. Maden serveres oftest som buffet.

Halvpension indeholder morgenmad og aftensmad, hvor maden oftest serveres som buffet. Drikkevarer er ikke inkluderet.

Er opholdet med morgenmad, serveres denne oftest som buffet. Der er sandsynligt, at du skal betale for visse ekstraydelser som f.eks. æg og friskpresset frugtjuice.

Åbningstider for barer og restauranter

Hotellet bestemmer åbningstiderne for restauranter og barer. Det er muligt, at en bar eller restaurant er lukket uden for tiderne der er omfattet af All Inclusive og Corendon har ingen indflydelse på dette.

Dresscode på 4- og 5-stjernede hoteller

De fleste 4-stjernede og 5-stjernede hoteller har en ”Smart Casual” dresscode til middagene. Disse hoteller accepterer ikke badetøj og forventer normalt, at herrerne bærer lange bukser under middagen. Ved frokost og morgenmad er dresscoden ofte mere uformel. Tag højde for dette, når du pakker din kuffert.