Flyforsinkelse kan forekomme på både ud- og hjemrejsen. Det sker kun sjældent, men når situationen opstår, er det vores mål i samarbejde med flyselskabet og lufthavnspersonalet at gøre ventetiden så bekvem for vores gæster som muligt. Så snart vi bliver oplyst om en forsinkelse, søger vi for at videreformidle informationerne til vores gæster. Forsinkelser er ikke altid til at forudse, og der kan være tilfælde, hvor vi først oplyses om en forsinkelse meget sent i forløbet.

Husk, at en flyforsinkelse er et udtryk for, at både vi og flyselskabet lægger stor vægt på din sikkerhed.

Vi påtager os ikke udgifter eller yder godtgørelse for forsinkelser, på hvilke vi ikke har indflydelse. I tilfælde af uforudsete forsinkelser fralægger vi os desuden ansvaret for eventuelle udgifter til videre transport mellem lufthavn og hjemmet.Pakkerejse – Kompensation ved flyforsinkelse på udrejsen
Corendon Danmark er ansvarlig for erstatning af tabt ferietid, hvis flyforsinkelsen er længere end 6 timer ved ankomst til rejsemålet på en 1-uges rejse eller længere.

Kompensation er reguleret af Pakkerejseloven og branchepraksis fra Pakkerejse-Ankenævnet.

Ved en forsinkelse på 6 – 10 timer udgør erstatningen ½ døgnandel af rejsens pris (ex. rejsens pris delt med 14 på en 1-uges rejse). Ved en forsinkelse på 10 – 24 timer udgør erstatningen 1 døgnandel af rejsens pris (ex. rejsens pris delt med 7 på en 1-uges rejse). Ved længere forsinkelser vurderes erstatningen fra sag til sag afhængig af forsinkelsens længde. Denne kompensation gælder kun, hvis forsinkelsen sker på udrejsen til rejsemålet.

Pakkerejse – Kompensation flyforsinkelse hjemrejse.

Ved en forsinkelse på hjemrejsen udbetales der ingen kompensation i henhold til Pakkerejseloven, uanset forsinkelsens længde.
Kompensation ved flyforsinkelse i henhold til EU-forordningen paragraf 261-04
I henhold til flyforsinkelse, hvor gæsten ønsker at gøre sit krav gældende i henhold til EU-forordningen paragraf 261, skal alle krav stilles direkte til flyselskabet. Kompensationskrav skal ske direkte til flyselskabet jf. EU-forordningen paragraf 261-04 og ikke til Corendon Danmark.