Normal kan du tjekke ind på hotelværelset i tidsrummet kl. 14.00-16.00 på ankomstdagen. I højsæsonen kan dette undertiden være senere. Evt. forplejning gælder fra check-in til check-out, uanset flyvetidspunktet på afrejsedagen.

Hvis du ankommer på ankomstdagen før indtjekningstidspunktet, kan hotellet opkræve et gebyr for brug af faciliteterne, herunder drikkevarer mv. Dette inkluderer et gebyr for morgenmad, frokost og drikkevarer. Bemærk venligst, at hvis du tjekker ind efter restauranternes og/eller barernes åbningstider, er hotellet ikke forpligtet til at servere måltider eller drikkevarer.

Normalt forlader du dit hotelværelse mellem kl. 10.00 og 12.00 på hjemrejsedagen. I receptionen kan du spørge om muligheden for senere checkout. Dette er kun muligt, hvis der er ledige værelser. Hotellet kan opkræve et ekstra gebyr for dette. Når du har checket ud, har du ikke længere ret til måltider eller drikkevarer. Vil du gerne fortsætte med at benytte faciliteterne og forfriskningerne, efter du har tjekket ud? Hotellet kan opkræve et gebyr for dette. Mange Hoteller tilbyder mulighed for at opbevare din bagage i et rum eller i receptionen, når du har tjekket ud. Opbevaringen er på eget ansvar.