Hotellet

Billeder af hotellerne

Billeder på hjemmesiden kan være taget med vidvinkel, hvilket medfører at f.eks. værelser og swimmingpools kan se større ud, end de faktisk er. Billeder af værelser er eksempler på disse, og der kan være stor variation i indretning, udseende, møblement osv.

Billederne af udendørs områder kan være taget på bestemte tidspunkter af året, og omgivelserne kan derfor se anderledes ud i andre sæsoner.

Hotellerne kan have foretaget renoveringer eller ændringer, som ikke nødvendigvis fremgår af de viste billeder. Ved større renoveringer eller nyopførte hoteller anvender vi ofte computergenererede illustrationer, der giver et godt indtryk af hotellets udseende. Disse illustrationer er vejledende, og der kan forekomme afvigelser i det endelige resultat, når hotellet står færdigt.

Antallet og typen af liggestole, der vises på billederne, kan variere. Billederne er vejledende, og det faktiske antal samt designet af liggestole ved poolområder eller strande kan afvige afhængigt af sæson, belægning og hotellets valg af faciliteter.